Sommarklubben 2019 (basmedlem/icke-medlem)

Sommarklubben 2019 (basmedlem/icke-medlem)
Produktkod: sommarklubben
Tillgänglighet: I lager
Pris: 495,00kr
Exkl. moms: 396,00kr
Antal:  

Livsbalans och wellness i sommar

Annette Lefterows digitala Sommarklubb 2019 - favorit i repris

För dig som är basmedlem eller icke-medlem i Lefterow.com 

Ibland behöver man en extra push, en påminnelse eller aktiv hjälp att fokusera på sin hälsa, egenvård och wellness. Låt denna sommar bli din bästa hälsosommar. Unna dig tre månaders wellnesscoachning tillsammans med Annette Lefterow online. 

Lefterow-metoden bygger på 8 vägar till hälsa och välbefinnande genom yoga, pilates, meditation, ayurveda, träning, mat, spa och dans. Lite ger mycket är en grundläggande princip i denna hälsofilosofi som bygger på att med rätt kunskap kunna skapa en hållbar harmoni och hälsa i sin vardag. Det enda du behöver göra är att upptäcka det som passar just dig och din livssituation samt investera en mikrostund tillsammans med dig själv varje dag. 

Sommaren är en underbar tid för att ta hand om sin hälsa. Dagarna är ljusare och längre. Det finns mer möjlighet att vistas och träna utomhus. Det finns lediga dagar eller mer tid för lediga stunder. 

Sommarklubben ger dig vägledning, inspiration och sätter fokus på att bygga upp dig och din hälsa inför hösten. Genom bra balans mellan vila, träning, mys och aktivitet tar vi vara på sommaren tillsammans - Annette Lefterow

Varje vecka får du ett coachbrev med upplägg, tips, övningar och inspiration. Alla har tillgång till plusmedlemskap och det totala utbudet av wellness online på Lefterow.com. Priset för sommarklubben varierar beroende på vilket medlemskap du har idag. Det finns även möjlighet att lägga till flera produkter och tjänster som gäller för sommarklubbens medlemmar.

Utöver 14 veckors coachbrev blir det både webinar och spontana live-sändningar med sommarprat, upplevelser, träning och meditation online, tips för ditt sommarspa, roliga tävlingar och många andra må-bra inslag. Allt mellan hälsa och wellness helt enkelt!

Du blir del av årets digitala sommarklubb som bygger på fysisk och mental men även social hälsa. Vi har en egen facebook grupp där du kan vara aktiv, kommentera och dela bilder, inlägg och annat som ingår i veckans wellnessupplägg. Dessutom får du hänga med andra wellness-vänner digitalt såklart ;) Låt oss tillsammans göra denna sommar till en underbar satsning på livsbalans, glädje och energi. 

Styrka, balans och smidighet i kropp, tanke och själ.

 

Priser

Pris för basmedlem/icke medlem 495 kr (inkluderar plusmedlemskap juni t.o.m. augusti)

Pris för plusmedlem/VIP medlem 395 kr 

 

Gör så här: 

Köp onlinekursen här så kommer ett välkomstbrev med mer information i din inbox. 

 . 

 

 

 

 

Relaterade produkter: