Kategorier

Guidade Meditationer För Alla Livssituationer

Guidade Meditationer För Alla Livssituationer
Produktkod: guidademeditationersamling
Tillgänglighet: I lager
Pris: 195,00kr
Exkl. moms: 156,00kr
Antal:  

Guidade Meditationer För Alla Livssituationer

En samling med Annette Lefterows mest populära meditationer. 

Godmorgon 

Vakna på rätt sida med denna meditation som hjälper dig att väcka din kropp och tanke samt ladda upp dina krafter för en ny dag i livet. Börja meditationen direkt på morgonen i sängen innan du kliver upp. 

Godnatt 

Somna i lugn och ro med denna meditation som dämpar stress och förbereder dig för din bästa sömn. Meditationen passar även bra om du vaknar mitt i natten och har svårt att somna om. 

Mindset

Denna meditation hjälper dig att bygga mental styrka. Se det som ett vanligt styrkepass men för din tanke och närvaro i nuet. Passar bra vid alla tillfällen och tider på dygnet. En mikropaus som varar länge. 

Harmoni 

Denna guidade meditation tar dig till din inre harmoniplats. Vi jobbar med visualisering och använder din fantasi för att ge utrymme för tidlös vila, harmoni och återhämtning. (Vata-balanserande meditation med inspiration från Ayurveda)

Balans 

Denna guidade meditation tar dig till ditt inre hav, under både sol och måne. En vandring i ditt inre och ett möte med ditt inre barn. Självläkande och stärkande. En meditativ vandring i ditt inre som du kan göra om och om igen. (Pitta-balanserande meditation med inspiration från Ayurveda)

Energi 

Denna guidade meditation tar dig till din inre kraftplats där du kan frigöra dig från diverse stress, obehagliga tankar, svåra minnen eller upplevelser som du behöver bearbeta och lägga bakom dig. Mentala avslut för att rena och rensa i ditt inre. (Kapha-balanserande meditation med inspiration från Ayurveda)

Ljusmeditation 

En meditation där vi tänder ett ljus och tar hjälp av ljusets läkande kraft och symbol för tro, hopp och kärlek. En guidad meditation som du kan göra när som helst på året för att tända ditt inre ljus. 

En bättre dag

Vissa dagar utmanar oss mer än andra. Ibland behöver man helt enkelt en bättre dag. Denna meditation ger tröst, vägledning och kraft när allt har kört ihop sig. En bra övning som stärker dig att vara din egen bästa vän. 

Sommarmeditation - bonusmaterial

En guidad meditation för sköna sommardagar med fokus på vila och återhämtning. Gör gärna denna meditation utomhus på gräset, vid havet, på bryggan eller i hängmattan.

Fantasiresan - bonusmaterial 

En guidad meditation för barn i alla åldrar. 

Pris 195 kr 

Ljudfilerna laddas ner direkt till din dator (mp3-filer) Observera att det inte går att ladda ner filerna direkt till en mobil eller ipad.