Sommarklubben 2019 (medlem/icke-medlem)

Sommarklubben 2019 (medlem/icke-medlem)
Produktkod: sommarklubben
Tillgänglighet: I lager
Pris: 495,00kr
Exkl. moms: 396,00kr
Antal:  

Livsbalans och wellness i sommar (juni - aug)

Annette Lefterows digitala Sommarklubb 2019

Ibland behöver man en extra push, en påminnelse eller aktiv hjälp att fokusera på sin hälsa, egenvård och wellness. Låt denna sommar bli din bästa hälsosommar. Unna dig tre månaders wellnesscoachning tillsammans med Annette Lefterow online. 

Lefterow-metoden bygger på 8 vägar till hälsa och välbefinnande genom yoga, pilates, meditation, ayurveda, träning, mat, spa och dans. Lite ger mycket är en grundläggande princip i denna hälsofilosofi som bygger på att med rätt kunskap kunna skapa en hållbar harmoni och hälsa i sin vardag. Det enda du behöver göra är att upptäcka det som passar just dig och din livssituation samt investera en mikrostund tillsammans med dig själv varje dag. 

Sommaren är en underbar tid för att ta hand om sin hälsa. Dagarna är ljusare och längre. Det finns mer möjlighet att vistas och träna utomhus. Det finns lediga dagar eller mer tid för lediga stunder. 

Sommarklubben ger dig vägledning, inspiration och sätter fokus på att bygga upp dig och din hälsa inför hösten. Genom bra balans mellan vila, träning, mys och aktivitet tar vi vara på sommaren tillsammans - Annette Lefterow

Varje vecka får du ett coachbrev med inspiration, tips, övningar och länkar till träning online, meditationer, webinar och live-sändningar.

Dessutom kan du välja att umgås digitalt med andra medlemmar i facebookgruppen och inspirera/inspireras i sociala medier med vår gemensamma hashtag #sommarwellness2019

Alla har tillgång till plusmedlemskap och det totala utbudet av wellness online på Lefterow.com.

Priset för sommarklubben varierar beroende på vilket medlemskap du har idag.

Styrka, balans och smidighet i kropp, tanke och själ.

Priser

Pris för medlem/icke-medlem 495 kr (inkluderar plusmedlemskap juni t.o.m. augusti)

Gör så här: 

Köp onlinekursen här så kommer ett välkomstbrev med mer information i din inbox. 

Vi smygstartar redan i maj månad så häng med från början!

Det går även bra att betala Sommarklubben med Swish till nummer 123 070 18 54 

Ange "sommarklubben" och din mailadress som kommentar. Tack!