Livsbalans höst

Livsbalans höst
Livsbalans höst Livsbalans höst Livsbalans höst
Produktkod: livsbalanshöst
Tillgänglighet: I lager
Pris: 495,00kr
Exkl. moms: 396,00kr
Antal:  

Livsbalans höst - nyhet

Uppnå fysisk, mental och social hälsa 

Förändra och förbättra ditt liv ur ett helhetsperspektiv. Skapa hållbara rutiner för egenvård som fungerar i vardagen. Du får pedagogisk och personlig vägledning veckovis tillsammans med Annette Lefterow som din wellnesscoach.   

Förändra, förnya och förbättra din livskvalitet

Stärk din fysiska, mentala och sociala hälsa

Optimera ditt liv och din livskraft

Bli den du är menad att vara 

Detta ingår i Livsbalans höst

Veckans coachbrev (måndag morgon)

Här får du vägledning, inspiration och motivation till hela veckan. Veckans program presenteras med inslag av träning, meditation, coaching, recept, nyheter och mycket mer. Annette är din guide till wellness och hjälper dig att nå dina mål med egenvård i vardagen. 

Unika webinar, inbjudningar till events och erbjudanden.

Livsbalans höst pågår 1 september 2020 t.o.m. 31 december 2020.

Pris 495 kr 

Det går även bra att betala med Swish till nr. 123 070 18 54 (ange produkt och din mailadress)

Som del av nya Lefterow.com 2020 ingår det totala utbudet av tidigare plusmedlemskap i ordinarie medlemskap helt utan kostnad. Alla medlemmar får tillgång till allt material på plattformen. Detta på initiativ av Annette Lefterow och hennes ambition att jobba för folkhälsan, sprida kunskap om hälsa och egenvård till alla som vill och behöver. Om du vill stötta detta initiativ rekommenderar Annette att du stöttar Psykiatrifonden och deras arbete. 

Tidigare populära Sommarklubben och Höstklubben får ett lyft och blir Livsbalans vår, sommar och höst. Det går givetvis bra att boka hela året med Livsbalans 2020 till ett förmånligt pris. 

Om kursledaren 

Annette Lefterow är en ledande expert inom wellness, välkänd hälsoprofil och författare. Med 35 års erfarenhet som pedagog inom träning, yoga, hälsa och dans har hon utvecklat en egen hälsofilosofi, Lefterow-metoden, som förenar yoga, pilates, meditation, träning, mat, ayurveda, spa och dans. Hon har gett ut flertalet träningsfilmer och böcker samt ett TV-format, Wellness-skolan. Hennes företag Wellness by Lefterow driver en digital hälsoplattform, Lefterow.com, med wellness online för privatpersoner och företagskunder samt arrangerar utbildningar i Lefterow tränings- och wellnesskoncept.

Relaterade produkter: