Livsbalans sommar

Livsbalans sommar
Livsbalans sommar Livsbalans sommar Livsbalans sommar
Produktkod: livsbalanssommar
Tillgänglighet: I lager
Pris: 495,00kr
Exkl. moms: 396,00kr
Antal:  

Livsbalans sommar (tidigare sommarklubben)

Fri nedladdning av guidad sommarmeditation ingår 

Balansera och stärk din fysiska och mentala hälsa.

Förändra och förbättra ditt liv ur ett helhetsperspektiv. Skapa hållbara rutiner för egenvård som fungerar i vardagen. Du får pedagogisk och personlig vägledning veckovis tillsammans med Annette Lefterow som din wellnesscoach. Med anledning av rådande tider anpassas allt innehåll och material till nutidens behov av extra harmoni, förmågan att dämpa stress i oroliga tider, mental wellness och redskap för att ta hand om hälsan på bästa sätt även ur ett ekonomisk perspektiv. 

Förändra, förnya och förbättra din friskvård hemma och i vardagen 

Stärk din fysiska, mentala, sociala och digitala hälsa

Dämpa stress. Bygg styrka. Vila dig inom dig själv

Detta ingår i Livsbalans sommar

Veckans coachbrev (måndag morgon)

Här får du vägledning, inspiration och motivation till hela veckan. Veckans program presenteras med inslag av träning, meditation, coaching, recept, nyheter och mycket mer. Annette är din wellnessocach online och hjälper dig att satsa fullt ut på din hälsa i vardagen. 

Unika webinar, inbjudningar till events och erbjudanden.

Livsbalans sommar pågår 1 maj 2020 t.o.m. 31 augusti 2020.

Pris 495 kr 

Bonusgåva Sommarmeditation (värde 25 kr - laddas ner direkt vid köptillfället)

Det går även bra att betala med Swish till nr. 123 070 18 54 (ange produkt och din mailadress)

Som del av nya Lefterow.com 2020 ingår det totala utbudet av tidigare plusmedlemskap i ordinarie medlemskap helt utan kostnad. Alla medlemmar får tillgång till allt material på plattformen. Detta på initiativ av Annette Lefterow och hennes ambition att jobba för folkhälsan, sprida kunskap om hälsa och egenvård till alla som vill och behöver.  

Tidigare populära Sommarklubben och Höstklubben får ett lyft och blir Livsbalans vår, sommar och höst. Det går givetvis bra att boka hela året med Livsbalans 2020 till ett förmånligt pris. 

Om kursledaren 

Annette Lefterow är en ledande expert inom wellness, välkänd hälsoprofil och författare. Med 35 års erfarenhet som pedagog inom träning, yoga, hälsa och dans har hon utvecklat en egen hälsofilosofi, Lefterow-metoden, som förenar yoga, pilates, meditation, träning, mat, ayurveda, spa och dans. Hon har gett ut flertalet träningsfilmer och böcker samt ett TV-format, Wellness-skolan. Hennes företag Wellness by Lefterow driver en digital hälsoplattform, Lefterow.com, med wellness online för privatpersoner och företagskunder samt arrangerar utbildningar i Lefterow tränings- och wellnesskoncept.

Relaterade produkter: