Pilates

Pilates är en av världens mest populära träningsmetoder. Övningarna som utförs på matta stärker musklerna i mage, rygg, stuss och lår. Fokusering, andning och precision gör att du får bättre kontroll över både kropp och själ. Du märker resultat redan efter några pass. Träningsformen grundades av Joseph Pilates i början av 1900-talet. Han ägnade sitt liv åt att studera människans fysik. Det utmynnade i livsverket pilates som blivit en av världens mest populära träningsmetoder.

Pilatesövningar med boll. Hitta balansen. Med stark mage och stark rygg. Med balansbollen som redskap blir träningen omväxlande, roligare och mer effektiv. Balansbollen gör att rörelserna isoleras och ”tar” på rätt ställe. Och så blir rörelserna mjuka och snälla mot din kropp.

Yogalates. Effektiv pilates kombinerad med kraftfull yoga. Yogalates är en serie övningar som blandar fysisk yoga och pilates. Här får du den perfekta kombinationen av yogans smidighet och meditativa rörelseflöde och den statiska och dynamiska styrka med precisionskontrollen från pilates. Yogalates bygger styrka, smidighet och balans för både kropp, själ och sinne. Resultatet blir både fysiskt och mentalt stärkande.